quarta-feira, junho 27, 2007

Motorola primeşte premiul NXTcomm Eos pentru soluţiile WIMAX şi MESH

PlanetaCelular tecnologia e mobilidade

Premiul reprezintă o recunoaştere pentru companiile de telecomunicaţii care oferă tehnologie de vârf

ARLINGTON HEIGHTS, Ill. – 21 iunie 2007, Motorola (NYSE: MOT) a primit azi premii pentru două dintre produsele wireless în bandă largă MOTOwi4™ în prima ediţie a competiţiei pentru premiul NXTcomm Eos Excellence of Achievement.
Sistemul WiMAX Flexible Access Point a câştigat la categoria Inovaţie Tehnologică, Reţea de Acces.

Produsul MOTOMESH Duo a fost ales în topul soluţiilor din domeniul Design de reţea/Servicii de reţea, categoria Servicii Wireless/Servicii Mobile/Servicii de reţea, pentru utilizarea sa într-un proiect educaţional în China. Clientul Motorola - Clearwire Corp –a luat, de asemenea, marele premiu în acelaşi domeniu, pentru serviciul wireless Clearwire în bandă largă, pe care l-a dezvoltat utilizând tehnologia Motorola.

“Premiul Eos este cel mai recent dintr-o serie de premii ale industriei, acordate pentru soluţiile noastre WiMAX şi MOTOwi4,” spune Fred Wright, senior vice president, Motorola Home & Networks Mobility. “Aceste distincţii demonstrează în continuare că Motorola este lider în industria de telecom în ceea ce priveşte implementarea soluţiilor wireless în bandă largă. Soluţiile Motorola sunt personalizate în funcţie de cerinţele operatorilor, permiţându-le acestora să pună la dispoziţia clienţilor lor platforme complexe de comunicaţii.

Sistemul Motorola WiMAX Flexible Access Point este compus dintr-o staţie de control care poate fi cuplată cu oricare tip de module WiMAX RF din portofoliul Motorola. Sistemul poate fi configurat astfel încât să permită adaptarea, în funcţie de evoluţia pieţei. Operatorul poate, astfel, să implementeze rapid o reţea care răspunde diferitelor cerinţe de astăzi, dar pe care, ulterior, o poate şi dezvolta cu uşurinţă, în funcţie de cerinţele viitoare.

Produsul MOTOMESH Duo, cunoscut în trecut ca HotZone Duo, este un membru al seriei MOTOMESH destinată reţelelor wireless pentru oraşe.

MOTOwi4, portofoliul Motorola de soluţii complementare wireless în bandă largă, a câştigat premii la fiecare categorie de produs – wi4 WiMAX, wi4 Mesh, wi4 fix and wi4 de interior.

Dintre premiile obţinute recent pentru soluţiile Motorola MOTOwi4 menţionăm:

Mai 2007 - Motorola a primit premiul pentru monitoarele de generaţie nouă WiMAX, seria CPEi 200/300 la categoria echipamente în cadrul WiMAX World Europe Awards

Mai 2007 - MOTOMESH Duo a primit recent premiul Wireless Broadband Innovation Award pentru cea mai bună soluţie wireless în bandă largă, recunoscându-i astfel performanţa şi puterea. Sponsorizat la Londra de The Wireless Event, premiul Wireless Broadband Innovation Award recunoaşte inovaţia şi realizările în telecomunicaţii.

Aprilie 2007 – În cadrul celei de-a treia ediţii a premiilor Network Middle East Innovation din Dubai, Motorola a primit premiul pentru tehnologia wi4 WiMAX, la categoria Best Telco/Service Provider. Wateen Telecom, clientul companiei Motorola, de asemenea a câştigat un premiu important pentru Best Wireless Access Network (WAN) Implementation. Reţeaua naţională wireless în bandă largă pentru date şi voce a companiei Wateen Telecom utilizează soluţiile Motorola wi4 WiMAX.

Octombrie 2006 – Publicaţiile xchange şi Trendsmedia au numit Motorola câştigâtoarea premiului Best of WiMAX World la categoria Inovaţie in Industrie pentru arhitectura de reţea WiMAX.

Pentru mai multe informaţii despre Motorola, vă rugăm să vizitaţi www.motorola.ro, www.motorola.com


Share/Bookmark

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons